ЕКСПЕРТ ВЪВ ФОТОСТАРЕЕНЕТО

МАРКА

DermEden е първата дермoкозметична марка, с продукти за профилактика и борба срещу фотостареенето на кожата. Уникалната ни философия е да запазим красотата, като се борим с водещата причина за стареене на кожата – ежедневното въздействие на UV лъчите. DermEden предлага различни продукти, пригодени за всеки тип кожа! Дневни продукти, които възстановяват бариерната функция на кожата, както и нощни продукти – с регенериращи и анти-ейдж свойства.

DermEden – експерт във фотостареенето, се препоръчва от фармацевти и се предписва от дерматолози в цял свят, като ежедневно анти-ейдж  решение за кожата.

Марката произлиза от  „Dermatology“, с акцент върху медицинската експертиза, и „Eden“, което насочва към обещание за нова хармония.

« 80% ОТ ПРЕЖДЕВРЕМЕННОТО СТАРЕЕНЕ НА КОЖАТА СЕ ДЪЛЖИ НА ПАСИВНОТО ИЗЛАГАНЕ НА UV ЛЪЧИТЕ »
Dr. Nicolas Bachot, дерматолог и съдружник в DermEden

СЪЗДАТЕЛИ

founders

Всичко започва от една среща между дерматолог – специалист по анти-ейдж и експерт в дерматокозметичната индустрия. Те работят заедно в международна компания, усъвършенствайки продуктите за грижа за кожата и разпространявайки ги по целия свят. При своите чести пътувания в Европа, Близкия изток и Азия, те забелязали, че дори високо развитите продукти не са подходящи за специфичните нужди на всеки тип кожа.

Въпреки че различните култури имат свои собствени особености за грижа за кожата и ритуали за красота на лицето, основно парче от пъзела често липсва: осъзнаването, че ежедневното пасивно излагане на слънце, причинява повече увреждане на кожата, отколкото активното излагане!

Това води до новаторската идея за създаване на първата компания, специализирана във фотостареенето, която разработва продукти, пригодени за всяка страна.

С DermEden се  създава модерна марка, предназначена за потребители, очакващи ежедневни ефикасни и функционални решения, които да запазят младостта на кожата в дългосрочен план.

ИНОВАЦИИ И РАЗВИТИЕ

Още от създаването през 2008 г., основната цел на DermEden е да създава всеки един продукт, с изпитани и доказани съставки от медицината и науката, вместо непрекъснато да прави нововъведения без достатъчна перспектива. Например Гликоловата киселина – основна съставка, известна и използвана още от древността, има изключително много клинични проучвания и изследвания. Приложена в дермокозметиката, гликоловата киселина разкрива цялостната си ефективност.

За всяка една изключителна формула, DermEden винаги започва “на чисто”, за да предложи след време един невероятен продукт.  2016 г. отбеляза края на дългия процес на разработване на нови формули, които бяха представени през есента.

DermEden  възприема философията на добавената стойност на продукта, в допълнение към неговата основна функция. Такъв пример е Кремът  за ръце, от серията за Специална грижа. Това е единственият продукт от този вид, който съдържа активни съставки против тъмни петна, ниацинамид и дионова киселина, комбинирани с антисептик, тъй като ръцете са първата възможност  за замърсяване и проникване на микроорганизми.

Накрая, тъй като  всеки продукт е ефективен само ако действително се прилага правилно, специално внимание се отделя на създаването на галенична форма, която е истинско удоволствие за сетивата.

Всички продукти на DermEden са създадени в Париж, под ръководството на Dr. Nicolas Bachot. Те са изцяло произведени във Франция и се продават в аптеки и салони за красота от висок клас. DermEden е марка, препоръчвана от дерматолози и пластични хирурзи.

ФОТОСТАРЕЕНЕ

С възрастта, клетъчният цикъл на обновяване на кожата се забавя, като също така слънчевата светлина ускорява процеса на стареене. Това създава първите видими увреждания: суха и дехидратирана кожа, която е последвана от фини и по-дълбоки бръчки, както и пигментни петна, и загуба на еластичност.

Смята се, че от 80 до 90% от стареенето на кожата се причинява от многократното излагане на видима светлина и UV лъчи, независимо дали са естествени или изкуствени. Това индуцирано стареене се нарича фотостареене, а вредата, която причинява дълго остава невидима с “невъоръжено” око.

Кожата трябва да бъде ефективно защитена 365 дни в годината! В действителност, въпреки че UV индексите са по-високи през лятото, кожата (по-специално на лицето)  получава повече радиация, през останалата част от годината.

НАШАТА МИСИЯ

Да поставим дерматологията в услуга на красота и да контролираме ефектите на слънцето: тези цели са част от гените на  DermEden. Всичко това с една основна цел – да помагаме  ежедневно на нашите потребители.

Макар че е абсолютно задължителна за съществуването на живота, светлината започва да ни въздейства още от ранна детска възраст, което води до ефекти, които не могат да се видят с просто око. Тези първи фактори на стареенето на кожата стават видими с течение на годините. Гамата от иновативни продукти на DermEden защитава природните ресурси на кожата, за да запази тя оригиналната си красота за по-дълго време.

Последната рекламна кампания на DermEden – „Неочакваната визия“, носи артистичен подход, технологичен пробив и научно въздействие. Всички заедно с една основна цел: да се запознаят потребителите с фотостареенето и как да се предпазят от него.

Под ръководството на Dermeden, „Неочакваната визия“ е процес на снимане “над” и “под” повърхността на кожата. Посредством UV филтър се изследват положителните и отрицателните ефекти на светлината върху кожата.

“Над” повърхността този процес разкрива ярки лица, които се нуждаят от светлина, за да бъдат видими, а също така, за да се синтезират витамини, които са от решаващо значение за метаболизма.

“Под” повърхността процесът разкрива щети при млади индивиди, които не могат да се видят с “невъоръжено” око: фотостареене на кожата, което става очевидно с годините.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

DermEden винаги е бил ръководена от 3 основни ценности – основите на нашата философия:

ЕКСПЕРТИЗА

Ние сме единствените експерти във фотостареенето!  Нашите продукти съдържат мощни активни съставки, които запазват и възстановяват красотата на кожата.

ЕФИКАСНОСТ

Дерматологичната ефикасност на формулите, разработени в нашите лаборатории, под ръководството на Dr. Nicolas Bachot гарантира, че те са  най-модерните. Тъй като нашите постижения се намират в нашите продукти, концентрацията на известни и ефективни активни съставки, допринасят за по-голяма ефикасност на крайните продукти.

ЕСТЕТИКА

Естетиката се определя като перфектната комбинация от красота и усещане … Красотата на нашата идентичност, продуктите и мисията ни, се съчетават с лекотата и сетивното удоволствие, постигнати от текстурата на нашите продукти. Така се засилва удоволствието от използване на нашите продукти, всеки следващ път. Ефикасността добавя към естетиката  специална емоция – обещание за всекидневно благополучие.

ПО СВЕТА

Продуктите на DermEden се разработват на базата на просто клинично наблюдение: географското проучване на кожата, която е най-силно увредена от слънцето. Как може да се съхрани кожата? Разработваме различни продукти, за да предотвратим фотостареенето, в зависимост от различните региони на земята.

Днес марката ни се разпространява в повече от 20 страни по светa…